Erika van Dorp - Werken bij WZU Veluwe
Erika is verpleegkundige bij WZU Veluwe

Erika van Dorp

Verpleegkundige thuiszorg
& ANW diensten

 ‘Jezelf continu blijven ontwikkelen, dat is mijn passie!’

Van helpende naar verzorgende, van verzorgende naar verpleegkundige en van verpleegkundige naar het volgen van een studie gespecialiseerd wondverpleegkundige. Jezelf blijven ontwikkelen, dat is de passie van Erika van Dorp. Op deze manier wil ze graag de cliënten bijstaan maar ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van haar team en de organisatie. Ze vertelt waarom zij zich bij WZU Veluwe helemaal op haar plek voelt.

Uitdagingen genoeg bij WZU Veluwe

Continue in ontwikkeling

Binnen WZU Veluwe is de transitie van wonen met zorg naar zorg met behandeling in volle gang. Erika van Dorp voelt zich binnen deze dynamische omgeving helemaal op haar plek. “Dit betekent dat je zelf echt nog kleur kunt geven aan dingen, je bent écht van toegevoegde waarde. Dat geeft mij zoveel voldoening. Soms moet ik echt wel even door mijn collega’s geremd worden hoor, maar ik ben altijd op zoek naar uitdaging en grijp alle mogelijkheden aan om mezelf continue verder te blijven ontwikkelen.”

Christelijke identiteit van meerwaarde

‘Nabij in welbevinden’ is de missie van WZU Veluwe. Voor Erika heeft deze missie echt een meerwaarde. “Ik vind het heel mooi om vanuit deze missie een belofte aan onze naasten te doen en dat direct in de praktijk te mogen uitdragen. Hoe ik dat doe? Bijvoorbeeld na een zorgmomentje even samen met een cliënt een stukje uit de Bijbel lezen. Dat zorgt voor échte verbondenheid, prachtig!”

De christelijke identiteit geef ik handen en voeten.

Echte verhaal

Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze ambassadeurs vertellen het echte verhaal. Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Bekijk ook de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures.