Matthijs Pauw - Werken bij WZU Veluwe

Matthijs Pauw

Vakantiemedewerker Thuiszorg

”Je komt bij mensen thuis en hebt echt contact, dat maakt de thuiszorg leuk”

Matthijs Pauw werkte als vakantiekracht bij Thuiszorg Doornspijk. Dat deed hij niet alleen voor een zakcentje, maar ook om te leren. Een aanrader, vindt hij.  “Ik was op zoek naar een bijbaan in de zorg voor in de weekenden en de vakanties. Ik wilde graag wat extra geld verdienen en meer ervaring opdoen in de zorg. Een dag nadat ik had gesolliciteerd bij WZU Veluwe belde het Flexbureau al met de vraag of ik wilde komen werken.” 

Als vakantiemedewerker ontwikkel ik mijzelf en verdien ik wat geld bij.

Ontwikkelen

“Het team waarin ik kwam te werken was erg gezellig. Ook mocht ik veel oefenen. Daardoor heb ik mijn basiszorg goed kunnen ontwikkelen. Daar ben ik echt blij mee. Vanuit het team was er constant begeleiding en ik kon altijd bellen als ik een vraag had of als iets niet lukte.” 

Flexibel, de ideale bijbaan

“Het leuke aan de thuiszorg vind ik dat je bij de mensen thuis komt en echt interactie met hen hebt. Verder vind ik het prettig om een 0-urencontract te hebben. Je zit dan niet vast aan een verplicht aantal uren dat je moet werken. Heel flexibel. Als je een vakantiebaan in de zorg zoekt, is werken via de flex echt ideaal. Je kunt zelf kijken of je in de thuiszorg of in het verpleeghuis wilt werken en je krijgt goed betaald. Een aanrader!” 

Echte verhaal

Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze ambassadeurs vertellen het echte verhaal. Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Bekijk ook de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures.