Rens Kasteel - Werken bij WZU Veluwe

Rens Kasteel

Vakantiemedewerker Huishouding

“Werken bij ouderen is geen standaard bijbaantje, maar je krijgt zoveel waardering van bewoners en dat maakt het leuk!”

Rens Kasteel is in mei 2020 gestart als vakantiekracht Huishouding bij Woonzorglocatie De Boskamp in Epe. In eerste instantie was het uurloon hetgeen wat hem aantrok maar de waardering die hij krijgt, maakt dat hij nu nog steeds bij WZU Veluwe werkt. “Ik kende iemand die hier al werkte en ik werd daardoor ook enthousiast. Ik was wel klaar met mijn supermarktbaantje en het leek me heel leuk om met ouderen te werken. Ik werk nu via het flexbureau in de vakanties en in het weekend naast mijn opleiding”.

Contacten

“Het leuke aan mijn werk vind ik het feit dat ik contact heb met heel veel verschillende mensen. Ik ontvang waardering voor mijn werk van zowel collega’s als bewoners, dat doet me goed. Ik wissel vaak van bijbaantje maar bij de WZU ben ik erg loyaal en ik wil er ook niet zomaar weg.”

Ervaringen opdoen

“Het leuke aan de huishouding vind ik dat je een bijdrage kunt leveren door huiskamers, wc’s en kantoren schoon en fris te maken. Verder is het fijn om via het flexbureau te werken aangezien je heel flexibel kunt werken. Als je op zoek bent naar een vakantiebaan in de zorg, is werken in de huishouding ideaal. Je hebt geen zorgdiploma nodig, kunt waardevol werk doen en krijgt ook nog eens heel goed betaald. Een echte aanrader als je het mij vraagt!”

Echte verhaal

Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze ambassadeurs vertellen het echte verhaal. Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Bekijk ook de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures.