Over WZU Veluwe - Werken bij WZU Veluwe

Over WZU Veluwe

Nabij in welbevinden’ is de missie van WZU Veluwe. Daarmee doen wij een belofte aan onze naasten. Met de Bijbel als uitgangspunt en Gods Liefde aan ons als inspiratiebron doen bijna 1000 medewerkers en even zoveel vrijwilligers hun best om deze belofte waar te maken. WZU Veluwe verleent professionele zorg aan cliënten thuis en aan cliënten die woonachtig zijn op één van onze vijf woonzorglocaties gelegen op de Noord-Veluwe, in Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet en Wapenveld. Onze huizen staan in een mooie rustige omgeving en kenmerken zich door een eerlijke en respectvolle benadering en een warme open sfeer.

“Voor 6 uur per week ben ik werkzaam als Verzorgende IG in de thuiszorg en daarnaast werk ik 8 uur per week als welzijnsmedewerker. Het mooie aan het combineren van deze functies is dat ik op twee verschillende manieren mijn zorg en liefde aan mijn naaste kan geven.” 

Ria Strijkert

In een baan bij WZU Veluwe kan jij écht het verschil maken!

Voor WZU Veluwe zijn haar medewerkers het allerbelangrijkste in het bieden van liefdevolle zorg aan cliënten. Of je nu in de thuiszorg werkt of dat je werkzaam bent op één van onze vijf woonzorglocaties; in een baan bij WZU Veluwe kan jij écht het verschil maken!

Wil jij ook graag samen met gemotiveerde en enthousiaste collega’s aan de slag in onze dynamische omgeving waarin geen dag hetzelfde is? Bekijk onze vacatures en wie weet heten we jou binnenkort welkom als nieuwe collega!