Vrijwilligers - Werken bij WZU Veluwe

Wat is jouw talent?

 

Vrijwilliger bij WZU Veluwe

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor WZU Veluwe en daarmee voor alle cliënten. Door de inzet van vrijwilligers is er veel meer aandacht voor de bewoners van de woonzorglocaties en voor thuiswonende cliënten. Met hulp van vrijwilligers kunnen we een mooi gevarieerd aanbod van activiteiten bieden aan cliënten. Zo helpen vrijwilligers bijvoorbeeld bij activiteiten, bij de weeksluitingen, met koffie schenken, het brengen van individuele bezoekjes bij bewoners, samen wandelen of op de duofiets.

Bij WZU Veluwe zijn veel vrijwilligers actief met een warm hart voor ouderen. U krijgt er ook veel voor terug. Een waardevolle vrije tijdsbesteding, sociale contacten, waardering en veel dankbaarheid. Benieuwd naar de ervaring van een vrijwilliger? Lees hier het verhaal van Dennis!

Lijkt het u ook mooi om wat te kunnen betekenen voor onze cliënten? Klik hier voor een aantal vacatures. Wilt u liever op een andere manier uw talent inzetten of meer informatie, neem contact met ons op! Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden en het vrijwilligerswerk in het algemeen kunt u contact opnemen met de contactpersonen van de diverse locaties. Hieronder volgt een overzicht: