Werken & leren - Werken bij WZU Veluwe
Werken en leren, ontwikkel jezelf bij WZU Veluwe

Werken & leren

Ontwikkel jij jezelf bij WZU Veluwe?

Werken in de zorg is mensenwerk. De (toekomstige) medewerkers van WZU Veluwe zijn van onschatbare waarde. Onze medewerkers zorgen voor professionele en liefdevolle zorgverlening aan de cliënten op onze woonzorglocaties en aan cliënten thuis. Wil jij werken en leren tegelijkertijd? WZU Veluwe investeert in haar medewerkers en biedt veel opleidingsmogelijkheden. Neem contact op!

Ontwikkelen binnen WZU Veluwe

Investeren in medewerkers is voor ons daarom ontzettend belangrijk. Door middel van opleidingen en diverse ontwikkeltrajecten houdt WZU Veluwe het specialistische en deskundige gehalte van haar medewerkers op een hoog niveau. Ook willen wij onze medewerkers de kans geven om zich verder te kunnen ontwikkelen. Onze getrainde werkbegeleiders en beoordelaars ondersteunen en begeleiden je bij het werken, ontwikkelen en leren. Om door te ontwikkelen biedt WZU Veluwe verschillende bij- en nascholingstrajecten/-onderdelen. Iedere medewerker beschikt bijvoorbeeld over een eigen leeromgeving en Verzorgende IG en Verpleegkundigen hebben een persoonlijk opleidingsbudget. Wil je meer informatie over onze opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de collega’s van team opleidingen via opleidingen@wzuveluwe.nl. Dus wil jij werken en leren bij WZU Veluwe? Bekijk dan onze mogelijkheden!

BBL of deeltijd opleiding bij WZU Veluwe

BBL of deeltijdopleiding

Wil jij een zorg BBL of deeltijd opleiding volgen waarbij je tegelijkertijd kunt leren en werken? WZU Veluwe heeft jaarlijks enkele opleidingsplaatsen, zowel voor doorstroom van eigen medewerkers, maar ook de mogelijkheid voor (zij)-instromers vanuit extern. Wat je leert, breng je direct in praktijk. Door jouw enthousiasme, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen help jij mee aan het leveren van passende en goede zorg.

Heb jij interesse in een BOL- of Voltijdstage?

Wil jij de kans krijgen om jouw vak in de praktijk te leren? In samenwerking met het regionale opleidingscentrum (ROC) en Hogescholen bieden wij diverse BOL- en Voltijd stagemogelijkheden waarin wij van jou kunnen leren en jij van waarde kunt zijn voor onze organisatie en cliënten. Tevens zijn er mogelijkheden voor onderzoekstages en afstudeerstages voor verschillende opleidingen. Alle stage aanvragen lopen via de ROC’s of Hogescholen. Neem daarom ook contact op met de BPV- of stage coördinator van je onderwijsinstelling. Heb je vragen over je stage? Neem contact met ons op via opleidingen@wzuveluwe.nl.

Loop stage bij WZU Veluwe, zowel BOL- als Voltijdstages.

Maatschappelijke stage,
PEP – stage en VMBO oriënterende stage

Wil jij een stage van korte duur volgen bij WZU Veluwe? Neem dan contact op met de leercoach van de locatie waar je interesse naar uitgaat.

Voor een maatschappelijke stage (mas-stage) in regio Nunspeet, Elburg en ’t Harde, kun je terecht op de website: www.mas4you.nl.

Erkend leerbedrijf

WZU Veluwe is door SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend als leerbedrijf en heeft daardoor het predicaat ‘Erkend Leerbedrijf’. Hierdoor zijn studenten ervan verzekerd dat de stageplaats ook daadwerkelijk bijdraagt aan hun opleiding en ontwikkeling, tot gekwalificeerd medewerker in de zorg.

Erkend leerbedrijf SSB