Kim Bosman - Werken bij WZU Veluwe

Kim Bosman

Stagiair Verzorgende IG

“Het is een kleine moeite maar zo’n groot gebaar om hen te helpen die het zelf niet allemaal meer alleen kunnen. Daar draag ik met liefde aan bij”.

Kim Bosman is in september 2022 gestart als stagiaire bij de woonzorglocatie Het Nieuwe Feithenhof in Elburg. “Ik hoorde van een klasgenoot fijne verhalen over deze locatie en over de begeleiding die je geboden wordt. Dat was één van de redenen waarom ik graag bij Het Nieuwe Feithenhof mijn stage wilde doen voor de opleiding Verzorgende IG”.

Dankbaar

“Het leuke aan werken in de ouderenzorg vind ik dat de zorgvrager altijd dankbaar is voor het werk wat je voor hen doet. Wat voor mij een vanzelfsprekendheid is, is voor de zorgvrager fijn om te ervaren. Doordat ik mijn werk met liefde doe wordt dit ook gevoeld door de cliënten. Als je dat over kunt dragen werk je met je hart en voelt het niet als een baan”.

Toekomst

“Op dit moment zit ik nog midden in mijn stageperiode, die loopt tot juli 2023, misschien iets langer. Ik hoop van harte dat ik na mijn stageperiode en opleiding mag blijven werken binnen WZU Veluwe. Ik heb het heel erg naar mijn zin en wat mijn klasgenoot had verteld, klopt ook. Ik ervaar een goede begeleiding en leuke sfeer op de locatie”.

Echte verhaal

Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze ambassadeurs vertellen het echte verhaal. Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Bekijk ook de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures.