Jenny Mostert - Werken bij WZU Veluwe
Jenny Mostert is leerling verpleegkundige bij Maripose in 't Harde.

Jenny Mostert

Leerling Verpleegkundige
Mariposa, ‘t Harde

‘Ik kan mijn droom waarmaken met behulp van WZU Veluwe!’

Na 24 jaar in een supermarkt gewerkt te hebben is Jenny Mostert vorig jaar, op 42 jarige leeftijd, de uitdaging aangegaan en is ze overgestapt naar een baan in de zorg. Jenny Mostert is als Verpleegkundige niveau 4 in opleiding bij WZU Veluwe in dienst. Jenny is dus een zogenoemde zij-instromer. 

Je bent nooit te oud om te leren bij WZU Veluwe.

Nooit te oud om te leren

Jenny: “Je bent nooit te oud om te leren, kijk maar naar mij. Natuurlijk vond ik het spannend om de overstap te maken van een betaalde baan naar een baan waarin ik leren en werken ben gaan combineren, maar ik heb geen enkel moment spijt gehad. Vanaf de eerste dag voelt mijn werkomgeving als een enorm warm nest, het voelt gewoon als mijn tweede thuis.”

Werkgever

Jenny is tevreden over WZU Veluwe als werkgever en blij met haar collega’s. “WZU Veluwe is echt goed in het investeren in haar mensen. Ik heb bijvoorbeeld een contract van 32 uur waarvan ik 8 uur mijn studie volg. Deze 8 uur krijg ik gewoon doorbetaald en ook worden mijn studieboeken vergoed. Daar ben ik ontzettend tevreden over. Dit zorgt ervoor dat ik mijn droom kan waarmaken en dit tegelijk goed kan combineren met mijn privé situatie.” 

WZU Veluwe is een erg goede werkgever.
Ik wil na mijn opleiding als verpleegkundige aan de slag binnen de ouderenzorg.

De toekomst

Jenny ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. “Ik hoop dat ik binnen een paar jaar mijn diploma behaal en dat ik dan officieel als verpleegkundige aan het werk mag bij WZU Veluwe. Veel van mijn studiegenoten willen na het behalen van hun diploma in het ziekenhuis gaan werken, maar daar denk ik toch echt anders over. Hier bouw je echt een band op met cliënten die bij ons wonen, dat geeft een vertrouwd gevoel.”

Echte verhaal

Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze ambassadeurs vertellen het echte verhaal. Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Bekijk ook de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures.