Daphne Wieteler - Werken bij WZU Veluwe

Daphne Wieteler

Flexmedewerker Zorgassistent

“Behulpzaam zijn en zorg bieden aan diegene die dat nodig heeft maakt dit werk zo waardevol voor mij”.

Daphne Wieteler is in februari 2021 gestart als stagiaire bij de woonzorglocatie Het Nieuwe Feithenhof in Elburg. “Ik mocht stage gaan lopen voor mijn opleiding VIG/maatschappelijk werk en heb er toen voor gekozen om dat bij WZU Veluwe te doen omdat de ouderenzorg mij heel erg aantrekt. Ik werk inmiddels nu twee jaar bij Het Nieuwe Feithenhof en heb het er nog steeds heel erg naar mijn zin. Inmiddels ben ik Zorgassistent en werk ik naast mijn studie in de vakanties en het weekend”.

Waardevol

“Het leuke aan mijn werk vind ik dat je er voor andere mensen kunt zijn. Mij trekt het behulpzame heel erg aan. En in de ouderenzorg maak je veel mooie momenten mee. Dit komt omdat er een chemie ontstaat tussen jong en oud waardoor er hele leuke verhalen tot stand komen”.

Nabij

“Ik haal heel veel voldoening uit mijn werk als Zorgassistent. Ik kan er voor de cliënten zijn op de momenten dat zij mijn hulp nodig hebben. Ik kan hulp bieden in datgene wat ik graag doe voor anderen. En een mooi pluspunt is dat het voor mij heel erg dichtbij is, ik woon letterlijk om de hoek van Het Nieuwe Feithenhof. Als je op zoek bent naar een mooie vakantiebaan in de zorg zou ik WZU Veluwe zeker aanraden.”

Echte verhaal

Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze ambassadeurs vertellen het echte verhaal. Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Bekijk ook de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures.