Marjanne Jansen

Leercoach / Verpleegkundige
Rehoboth in Wapenveld

‘Als je je inzet krijg je daar ook echt waardering voor terug’

Het toetsen van verpleegtechnische risicovolle handelingen, bekwaam blijven, het creëren van een veilig werkklimaat en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg aan cliënten die wonen bij WZU Veluwe. Ambassadeur van WZU Veluwe Marjanne Jansen is dagelijks met deze onderwerpen bezig op de werkvloer. Ze vertelt waarom zij zich helemaal op haar plek voelt in de functie van leercoach en verpleegkundige op woonzorglocatie Rehoboth in Wapenveld.

Leerproces

Als leercoach werk je binnen WZU Veluwe op uitvoerend en faciliterend niveau. Marjanne: “Samen met mijn collega leercoaches ben ik verantwoordelijk voor het totale leerproces van de stagiaires binnen de organisatie. Daarnaast coach ik werkbegeleiders bij het uitvoeren van hun taken. Ook stel ik bijvoorbeeld leerplannen op voor de stagiaires en leerlingen zodat het opleidingstraject goed gecoördineerd kan worden.” 

Werkgever

Marjanne is tevreden over WZU Veluwe als werkgever. “Als je je inzet krijg je daar ook echt waardering voor terug. Ook is er zoveel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen als je dat wilt. WZU Veluwe voelt voor mij als een werkgever die haar medewerkers echt waardeert en ook graag investeert in de kwaliteiten van haar medewerkers. Ik blijf graag in ontwikkeling. Leren doe je je leven lang. Daarom volg ik regelmatig een training zodat ik kan blijven groeien in mijn vak.”

Christelijke identiteit

“Ik denk zelf in mijn werk vaak aan het verhaal uit de Bijbel over de Barmhartige Samaritaan. Het naar elkaar omzien is voor mij een belangrijke waarde, ook in mijn werk. Dit probeer ik echt toe te passen in mijn houding naar cliënten maar ook naar mijn collega’s toe. Of je nu christelijk bent of niet, we doen het samen met elkaar. Zo ervaar ik dat ook echt op locatie Rehoboth waar ik zelf werkzaam ben. Het voelt als een veilige werkomgeving waar we er écht voor elkaar zijn!”

Echte verhaal

Mark Smidt, recruiter van WZU Veluwe, is enthousiast over het verhaal van Marjanne. “Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze tien ambassadeurs vertellen het echte verhaal.”

Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Lees de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures!