Gerrit van den
Hardenberg

Helpende
Het Nieuwe Feithenhof in Elburg

“Ik probeer altijd dicht bij mezelf te blijven en te doen waar ik blij van word. Dat kan op deze plek.” 

Zinvol bezig zijn, iets betekenen voor een ander. Wie wil werken in zorg en welzijn kan op veel manieren voor mensen van waarde zijn. Ambassadeur van WZU Veluwe Gerrit van den Hardenberg vertelt waarom hij zich helemaal op zijn plek voelt.

Hij is al sinds 2001 met veel plezier werkzaam bij WZU Veluwe. Begonnen als kok in De Bunterhoek in Nunspeet, tegenwoordig Helpende in Het Nieuwe Feithenhof in Elburg. Toen WZU Veluwe onlangs medewerkers opriep om ambassadeur van de organisatie te worden, reageerde Gerrit van den Hardenberg meteen. “De vraag was: wie wil het gezicht zijn van WZU Veluwe, wie is trots op de organisatie en wie kan het werken in de zorg van harte bij anderen aanbevelen? Dat leek me echt iets voor mij!”

Goud waard

Gerrit omschrijft zichzelf als een praktijkmens en een doener. “Laat mij maar gewoon lekker mijn werk doen.” Hij combineert zijn baan als helpende met diverse andere werkzaamheden. “Wekelijks houd ik de voorraden bij en bestel ik nieuwe materialen, zodat we op onze locatie altijd voldoende spullen hebben. De diversiteit in mijn werk zorgt ervoor dat ik me helemaal op mijn plek voel. En de vriendelijkheid, spontaniteit en waardering van de cliënten zijn voor mij goud waard.”

Werkgever

Gerrit is tevreden over WZU Veluwe als werkgever en blij met zijn collega’s. “We werken samen in een eerlijke en open sfeer. Ik probeer altijd dicht bij mezelf te blijven en te doen waar ik blij van word. Dat kan op deze plek.” 

Echte verhaal

Mark Smidt, recruiter van WZU Veluwe, is enthousiast over het verhaal van Gerrit. “Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze ambassadeurs vertellen het echte verhaal.”

Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Lees ook de andere blogs en klik snel door naar onze vacatures!