Klariska Kreeft - Werken bij WZU Veluwe
Administratief medewerker bij WZU Veluwe.

Klariska Kreeft

Administratief medewerker

‘Zorgen doen we voor en met elkaar!’

Een bijdrage leveren aan goede zorg en het bevorderen van het welbevinden van de cliënten die bij ons wonen. Wie werkt in de zorg, kan op allerlei manieren van betekenis zijn. Ambassadeur van WZU Veluwe Klariska Kreeft vertelt waarom zij in haar rol van administratief medewerker zich helemaal op haar plek voelt. 

Binnen WZU Veluwe is er veel ruimte voor jouw kwaliteiten.

Zorgen voor en met elkaar

Klariska: “Zorgen doen we voor en met elkaar, zo ervaar ik het echt in mijn functie. Binnen WZU Veluwe is er veel ruimte voor het mogen vormgeven en verder ontwikkelen van je kwaliteiten. Dat maakt dat ik me helemaal op mijn plek voel.”

Er is veel ruimte om door te groeien bij WZU Veluwe.

Ruimte voor ontwikkeling van je kwaliteiten

Klariska is ruim 10 jaar geleden bij WZU Veluwe komen werken. Ze is toen begonnen als Verzorgende in de thuiszorg. “Als ik zie waar ik ben begonnen en waar ik nu sta, dan ben ik erg blij met de ontwikkeling die ik heb doorgemaakt. Vanuit mijn functie ondersteun ik de locatiemanagers van onze woonzorglocaties en de managers van de thuiszorg bij alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Een hele klus, maar één die ik met ontzettend veel plezier vervul!” 

Neem contact op met onze recruiter bij WZU Veluwe.

Echte verhaal

Mark Smidt, recruiter van WZU Veluwe, is enthousiast over het verhaal van Klariska. “Wie anders dan onze eigen medewerkers kunnen het best aangeven hoe het is om bij WZU Veluwe te werken, wat het werk zo speciaal maakt? Onze tien ambassadeurs vertellen het echte verhaal.”

Ook benieuwd of WZU Veluwe bij jou past? Lees ook de andere blogs en klik snel door naar de vacatures!